Vi som jobbar här

 

Södermalm

Malin Cedermark – Platschef Södermalm

En fantastisk massageterapeut och spaterapeut som funnits hos oss på sedan starten på Södermalm 2010. Malin är en av våra klippor som alltid ger fantastiska behandlingar! Idag är Malin vår platschef för Södermalm.

malinc@sparadiset.se

Helena Ljungfeldt, hudterapeut

Hud-och Spaterapeut som fått sin utbildning på International Beauty School i Stockholm. En nogrann tjej som gör underverk med din hy. Hon är även en otroligt duktig massör. Helena har jobbat på Sparadiset sedan hösten 2009.

 

Nathalie Löfberg, Massör & spaterapeut

Nathalie är vårt senaste stjärnskott som verkligen kan ge dig en omgång! Hon är fantastiskt duktig på att hitta alla spända muskler och hon ger sig inte förrän hon fått det resultat hon vill ha.

 

Michaela Novesten – massage & spaterapeut

Michaela är vårt klippa som jobbade hos oss 2010 till 2011, sedan fanns hon på Yasuragi ett tag men nu har hon hittat tillbaka till Sparadiset vilket vi är väldigt glada över. Michaela kan ge dig en rejäl omgång när du behöver det!

 

Emma Kalajokki, hudterapeut/ massageterapeut

En mycket duktig terapeut som kan allt!

 

Sara Sjödal, hudterapeut

 

Östermalm

Lisa Fogelström, massör- Vikarierande Platschef Östermalm

Lisa är en väldigt go tjej som brinner för sitt yrke och älskar att ta hand om spända muskler, en riktigt stark tjej med en härlig personlighet. Lisa är mycket uppskattad av våra företagskunder.

lisa@sparadiset.se

 

Malin Welén – Platschef Östermalm-  Föräldraledig

En fantastiskt duktig Hud-och Spaterapeut som även är duktig på massage. Malin har arbetat på Sparadiset sedan vi öppnade på Söder i dec 2010 och sedan augusti 2012 är Malin platsansvarig på Östermalm.

 

Therese Arvidsson, massör

Massage-och Spaterapeut med ett lugn som smittar av sig. Hon har jobbat på Sparadiset sedan hösten 2010

 

Elin Brunnberg,massör

En mycket duktig massör med starka nypor.

 

Nathalie Wolgsjö, hudterapeut

 

Maria Perez, hudterapeut

 

Västermalm

Malin Thunberg, massageterapeut- Platschef  Västermalm

Östermalms nya stjärna Malin har jobbat på Södermalm som extra sedan våren 2011 och hennes härliga massage gjorde henne snabbt till en av våra stjärnor och jobbar idag heltid på Östermalm! Malin är massageterapeut och spaterapeut.

thunberg@sparadiset.se

 

Sarah Gunnarsson, Hudterapeut & Spaterapeut

Vår grymma hudterapeut Sara är inte stor på jorden men låt inte det lura dig! Sara är en fantastiskt kunnig och stark terapeut med ett smittande leende.

 

Nathalie Westerlund, massör och Spaterapeut

Nathalie är vår duktiga massör och spaterapeut som med sitt lugna sätt kan charma även den mest stressade. Nathalie har varit hos oss sedan 2010
och hon vet hur man levererar kvalitet.

 

Malin Orava

Malin är en av våra duktiga hudterapeuter som även är grym på att massera.

 

Tima Rhawi, hudterapeut

En riktig stjärna som brinner för sitt yrke.

 

Vi har även extrapersonal som arbetar hos oss på helgerna. Även de med olika utbildningar inom spa, massage och hudvård.