Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

Spabehandlingar i Stockholm

Vi har ett stort utbud av spabehandlingar, djupgående massage och hudterapeutiska ansiktsbehandlingar.

Vi finns på Södermalm, Östermalm och Kungsholmen i Stockholm samt i centrala Malmö.

Sparadisets terapeuter är utbildade enligt Branschrådet Svensk Massage och våra hudterapeuter har Cidesco-examen de har även enomgått Sparadisets interna utbildning. Här kan du få resultatinriktad ansiktsbehandling med bla microdermabrasion. Läs mer under Deep Skin & Nbe Nannic.

Kom ihåg att du kan boka till någon av våra Spa-avdelningar innan eller efter din behandling. Läs mer under "Spa-avdelningar”. Nästan alla våra behandlingar går att boka som duo (Två personer i samma rum).

Du kan smidigt göra din bokning i vår onlinebokning. Klicka på Boka Online ovan.

Letar du efter en behandling att ge bort i present har vi lite tips och idéer på vad som kan passa om det är ett par eller en person som ska komma själv. Läs mer under Presentkort!

Tänk på att komma 10 min innan din behandling börjar för att kunna hänga av dig i lugn och ro.

Skulle du bli försenad försöker vi i största möjliga mån ge dig hela din behandling ändå, men är tiden efter din tid bokad har vi tyvärr ingen möjlighet att förlänga din behandling då det skulle inverka på nästa gästs behandling.

Varmt välkommen till Sparadiset – vi ser fram emot att ta hand om dig!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår