Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

Massage

I våra massagebehandlingar kan du välja mellan en specifik upplevelse eller låta din terapeut välja vad som passar din kropp.Vi arbetar alltid med djupgående muskelmassage men självklart kan du komma och bara slappna av en stund.
Berätta när du bokar och för din terapeut vilken typ av behandling du önskar och om du vill att din terapeut fokuserar på något speciellt område där du känner att du har ont eller är spänd.

Klassisk massage

20 min massage (sön - tors 450 kr) 495 kr

Onlineboka Presentkort

35 min massage (sön - tors 550 kr) 595 kr

Onlineboka Presentkort

50 min massage (sön - tors 775 kr) 825 kr

Onlineboka Presentkort

65 min massage (sön - tors 875 kr) 925 kr

Onlineboka Presentkort

90 min massage (sön - tors 1150 kr) 1195 kr

Onlineboka Presentkort

Exotic Hot Stone Massage

Sparadisets Hot Stone Massage är en kärleksfull och djupgående massage med värme och djup som kännetecken. Terapeuten börjar med att ringla varm olja över din kropp, därefter appliceras de varma lavastenarna och din helkroppsmassage börjar. Värmen tränger djupt ned i dina spända muskler som slappnar av under trycket från de varma stenarna som glider fram genom dina muskler i rytmiska rörelser. Väljer du den längre behandlingen ingår även ansiktsrengöring och ansiktsmassage med varma och kalla stenar – en fantastisk upplevelse. Behandlingen avslutas med en lugnande Reiki-session som lämnar ditt sinne i frid.

60 min Hot Stone (sön - tors 995 kr) 1050 kr

Onlineboka Presentkort

80 min Hot Stone (sön - tors 1195 kr) 1250 kr

Onlineboka Presentkort

Terapeutisk NBE Massage

Ett genombrott i kampen mot stela och spända muskler!

NBE står för Nannic Body Energy och är ett professionellt koncept för effektivare massagebehandlingar. Det är en vetenskapligt utvecklad metod för djupgående muskelbehandlingar. Koncept består av högteknologisk apparatur, specialanpassade massagekrämer. NBE massage är ett utmärkt verktyg till traditionella behandlingar eftersom kombinationen av apparaturen tillsammans med manuell massage gör att du kommer djupare ner i vävnaden och lättare kan släppa på spänningar.  Muskeln blir varmare, mjukare och mer elastisk. Kroppen blir avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Möjligheterna med NBE apparaturen är oändliga, från djupgående muskelbehandlingar till anti-stress och Lymfdränage.

Behandlingsområden: Anti-stress, Lymfdränage, Muskelbehandling, Muskelmassage

Man har också sett fantastiska resultat på svårläkta skador som tex. hälsporre!

Vad gör NBE Massage?

Gå djupare ner i vävnaden, ökar syreupptaget, minskar koldioxiden, ökar pH-värdet, starta kroppens egna läkeprocess, främjar lymfsystemet, förbättra immunförsvaret, reducerar inflammation, stimulera kollagenproduktion och hyaluronsyran, minska mjölksyra och slagg, minska fria radikaler med 7%

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandingen.

Går tyvärr inte att boka som duobehandling.

Går till en början ej att boka i Malmö.

30 min NBE Massage (sön-tors 650 kr) 695 kr

Onlineboka Presentkort

60 min NBE Massage (sön-tors 950 kr) 995 kr

Onlineboka Presentkort

90 min NBE Massage (sön-tors 1450 kr) 1495 kr

Onlineboka Presentkort

Hawaiian Lomi Lomi Massage

”Den kärleksfulla beröringen mellan hand och hjärta”

Lomi Lomi är en massage där både kropp och själ får energi genom en tusenårig massageteknik där rörelsemönstret påminner om havets vågor. Terapeuten använder underarmar och armbågar för att tränga djupt ned i muskulaturen genom långa, gungande och rytmiska rörelser.

Våra helkroppsmassager börjar med att vi packar in dina fötter i vår fotritual med varm aromahandduk och mjukgörande inpackning.

20 min massage (sön - tors 475 kr) 525 kr

Onlineboka Presentkort

35 min massage (sön - tors 575 kr) 625 kr

Onlineboka Presentkort

50 min massage (sön - tors 825kr) 875 kr

Onlineboka Presentkort

65 min massage (sön - tors 925kr) 975 kr

Onlineboka Presentkort

90 min massage (sön - tors 1175 kr) 1225 kr

Onlineboka Presentkort

Lakritsmassage

Fantastiskt skön helkroppsmassage med ekologisk olja av Queen of Liquorice med lakritsrot och rosmarin. Lakritsroten är en känd medicinalväxt som använts inom medicin i många år. I denna olja ökar lakritsroten tillsammans med rosmarin blodcirkulationen i kroppen.

50 min lakritsmassage (sön - tors 825 kr) 875 kr

Onlineboka Presentkort

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår