Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

Deep Skin & Nbe Nannic

 

NYHET!!!!!

Här hittar du våra lite mer avancerade behandlingar där vi även använder apparatur för att få bästa resultat. Vi arbetar med en apparatur som heter Deep Skin där vi med en snäll slipteknik som på ett milt sätt slipar bort döda hudceller, microdermabrasion.

Skillnaden mot traditionell microdermabrasion och den vi gör är att du är snygg redan samma dag, ingen rodnad eller konvalesens - du kan gå på fin restaurang redan samma dag!

Vi arbetar även med microneedling, men på ett snällt sätt utan vassa penetrerande nålar - fast du får samma resultat! Istället för att göra miljontals små, små hål i din hud som triggar igång självläkningen lurar vi huden genom små gummi-piggar att tro att den fått en skada och trigga igång självläkningen. Självläkningen gör att en massa nya friska, pigga och elastiska hudceller bildas och du får en "yngre" hud. Då traditionell microneedling ger ärrvävnad i de understa hudlagren som kan ge en tjock och oelastisk hud gör du med Deep Skin-tekniken ingen skada på din hud! Dessutom är det smärtfritt och du ser resultat på en gång, och även här - ingen konvalesens så du kan lätt göra det på en lunchrast och sedan gå tillbaka till jobbet!

När vi arbetar med radiofrekvens kombinerar vi elektromagnetisk energi med bevisat effektiva serum som har cellidentiska egenskaper. De radiofrekventa vågorna ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Tillsammans med de aktiva ingredienserna i behandlingsserumen slussas substanserna ner på djupet genom epidermis och verkar på cellnivå vilket ger enastående effekter. Behandlingarna med NBE sker med mycket hög säkerhet. Apparaturerna använder inte laserljus eller andra aggressiva metoder som annars lätt kan skada huden. Metoden är väl bepövad och används daglien världen över.
Synliga resultat uppkommer redan efter en behandling och huden känns mer elastisk, slätare och fastare. Dessutom får den en fantastisk lyster! Från den 5:e behandlingen triggas kroppens egna system igång vilket ger långvariga effekter mot hudens åldrande. Behandlingarna triggar i gång kroppens naturliga system och ökar syret- och näringsupptaget till cellerna, tillväxten av celler främjas, fukthalten i huden ökar och flödet av syrerikt blod förbättras. Dessutom ökar hudens absorption av aktiva ingredienser och strukturen på bindväven stärks. Känslan när du får radiofrekvens-massage är en otroligt avslappnande och värmande massage - total njutning!

Beauty Express Facial

30 min. Behandlingen för dig som vill arbeta på ett speciellt område. Det kan vara kråksparkar kring ögonen, område med pigmentförändringar eller gamla acneärr, en envis bekymmersrynka eller rynkig överläpp. Vi börjar med rengöring och hudanalys och en enzympeel över hela ansiktet, sedan arbetar vi med Nannics Deep Skin apparatur där vi på ett milt men effektivit sätt exfolierar huden på ditt valda område. Därefter följer en mild microneedling som effektivt får din hud att producera nya hudceller samtidigt som vi slussar in aktiva serum. Resultatet är omedelbart! Behandlingen avslutas med serum-in-creme och terapeutens rekommendationer.

Beauty Express Facial (sön-tors 650 kr) 695 kr

Onlineboka Presentkort

Forever Young Facial

60 min. Behandlingen för dig som vill föryngra din hud! Vi börjar med en klassisk rengöring och hudanalys. Sedan följer en mild enzym-exfoliering medan du njuter av en skön nackmassage. Därefter använder vi en högteknologisk apparatur som ger resultat du inte trodde var möjliga. Med en Nannic NBE Deep Skinbehandling får huden ett lyft som gör att den ser yngre och slätare ut. Vi börjar med en djuprengörande microdermabrasionen som utan att skada huden ger en effektiv mekaniskt peeling och förbereder huden effektivt för fortsättningen där vi använder en djupgående microneedling utan att penetrera huden.
Den djupgående infusorn använder en unik teknologi med mikrokanaler som öppnar upp huden lätt och slussar effektivt ner de aktiva högkoncentrerade serumen djup ner i huden. Sedan följer en lyxig algmask som lämnar din hud strålande! Medan du ligger i masken får du en skön skalpmassage innan behandlingen avslutas med avslutande produkter och terapeutens rekommendationer.

Resultaten är omedelbara och spektakulära. NBE Deep Skin går mindre djupt än traditionella apparaturer av samma typ men åstadkommer en djupare och effektivare påverkan utan risk för blödningar eller infektioner. Du kan gå tillbaka till kontoret eller gå ut på middag direkt efter behandlingen och se strålande ut!

Forever Young Facial (sön-tors 950 kr) 995 kr

Onlineboka Presentkort

Morning Glow Facial

60 min. Det här är behandlingen för dig som vill se strålande ut! Vi använder Nannics NBE 1000 som via radiofrekvens lyfter och stramar upp din hud. Du ser ett omedelbart resultat! Vi börjar behandlingen med rengöring och hudanalys. Sedan följer en enzympeel som effektivt tar bort döda hudceller, medan enzympeelen verkar får du njuta av en skön nackmassage. Därefter följer sekvensen med radiofrekvens - en helt ljuvlig känsla som känns som en varm, len sten som med svepande rörelser ger dig en lång, lyxig ansiktsmassage. Fullkomligt avslappnande. Samtidigt rensas lymfsystemet ut och vi arbetar med att slussa in aktiva serum som ger din hud näring och energi. Resultatet syns omedelbart - din hud har fått en ny lyster och små trötta partier har lyfts. Sedan följer en mask och du får en skön skalpmassage medan masken verkar. Behandlingen avslutas med serum-in-creme och terapeutens rekommendationer. En ljuvlig ansiktsbehandling!

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandingen.

Morning Glow Facial (sön-tors 950kr) 995 kr

Onlineboka Presentkort

Cover Girl Facial

90 min. En ansiktsbehandling som ger dig omedelbart resultat! Vi börjar med rengöring och hudanalys. Sedan följer en enzympeeling och medan enzympeelingen verkar njuter du av en skön nackmassage. Sedan följer en mild microdermabrasion där vi slipar bort döda hudceller och ökar cellförnyelsen. Huden blir sammetslen! Väldigt effektivt mot rynkor, ärrvävnad, pigmentförändringar och trött hud. Sedan följer en lång radiofrekvens-massage där mjuka radiofrekvenser ökar blodcirkulationen i huden och ökar cellförnyelsen. Vi slussar in aktiva serum och behandlingen har en omedelbar lyftande och utslätande effekt. Vi lägger en alg-mask som ger din hud ett extra lyft och du får avnjuta en lyxig skalpmassage. Behandlingen avslutas med serum-in-creme och din terapeuts rekommendationer.

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandingen.

Cover Girl Facial (sön-tors 1450 kr) 1495 kr

Onlineboka Presentkort

New Cinderella Facial

120 min. Ansiktsbehandlingarnas ansiktsbehandling! Fantastiskt och omedelbart resultat som håller i sig länge och som ger långsiktiga resultat! Vi börjar med en rengöring och hudanalys. Sedan följer en skön enzympeel och medan enzympeelen verkar får du njuta av en skön nack-massage. När huden är förberedd börjar vi med Deep-Skin apparatur där vi exfolierar huden på ett milt sätt. Gamla hudceller försvinner och ny frisk, hud kommer fram. Sedan följer en microneedling med akupressur-teknik där vi utan att penetrera huden får huden att producera mängder av nya friska hudceller samtidigt som aktiva serum slussas in. Sedan använder vi radiofrekvens som får blodcirkulationen att öka och som ger en effektiv lymfdränage. Radiofrekvensen upplevs som en lång, skön, värmande ansiktsmassage som är otroligt avslappnande. Sedan följer en ansiktsmask som får din hud att stråla och medan du ligger i mask får du njuta av en skön skalpmassage. Effekten av behandlingen är fantastisk! Otroliga och omedelbara resultat på rynkor, pigmentering, ojämn hudton, slapp hud, ärr-vävnad. Behandlingen avslutas med serum-in-creme och terapeutens rekommendationer. En riktig Cinderella-behandling som omedelbart trollar bort upp till 10 år!

Vid graviditet, amning, pacemaker, insulinpump, hörselimplantat, epilepsi, pågående cancer, risk för blodpropp, intimpiercing eller har inopererade metallplattor i kroppen kan du inte få den här behandingen.

New Cinderella Facial (sön-tors 1950 kr) 1995 kr

Onlineboka Presentkort

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår