Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

Kroppsbehandlingar

Alla våra kroppsbehandlingar görs med ekologiska produkter och de går alltid att få som duobehandlingar. Säg bara till vid bokning. Tänk på att komma 10 min innan din behandling för att hinna hänga av dig i lugn och ro.

SeaSalt & Coconut Scrub

Varm olja ringlas över din kropp innan SeaSalt & Coconutscrubben appliceras och masseras in med fasta tag. Den mjuka cocosdoften fyller rummet medan terapeuten följer ett mönster på din kropp som främjar energiflödena där ny energi kommer till ditt hjärta och gammal energi rensas ut. Behandlingen ökar blodcirkulationen och främjar cellförnyelsen i din hud som blir elastisk och mjuk. Efter duschen tar din terapeut hand om dina fötter i en fotritual med en varm aromahandduk och mjukgörande inpackning. Därefter masserar din terapeut in ett välgörande Body Butter med cocos och lavendel som stärker din hy och gör den silkeslen. Välj även till 20 min eller 50 min massage och din dag blir fulländad!


 
   

Endast scrub 45 min (sön - tors 750 kr) 795 kr

Onlineboka Presentkort

Seasalt & Coconut + 20 min massage (sön - tors 1150 kr) 1195 kr

Onlineboka Presentkort

Seasalt & Coconut + 50 min massage (sön - tors 1450 kr) 1495 kr

Onlineboka Presentkort

Peppermint Sugar Scrub

Varm olja ringlas över din kropp innan den ekologiska blandningen av råsocker, krossade alger och pepparmintsblad  appliceras och masseras in med fasta tag. Den fantastiskt uppfriskande doften av pepparmint och hav fyller rummet medan terapeuten följer ett mönster på din kropp som främjar energiflödena där ny energi kommer till ditt hjärta och gammal energi rensas ut.  Behandlingen ökar blodcirkulationen och främjar cellförnyelsen i din hud. Efter duschen tar din terapeut hand om dina fötter i en fotritual med en varm aromahandduk och mjukgörande inpackning. Därefter masserar din terapeut in en ekologisk Body Lotion som stärker din hy och gör den silkeslen.
Välj till 20 min eller 50 min massage och din dag blir fulländad.

Endast scrub 45 min (sön - tors 750 kr) 795 kr

Onlineboka Presentkort

Peppermint Scrub + 20 min massage (sön - tors 1150 kr) 1195 kr

Onlineboka Presentkort

Peppermint Scrub + 50 min massage (sön - tors 1450 kr) 1495 kr

Onlineboka Presentkort

Chocolate de Luxe Ritual

Hela kroppen torrborstas för att få igång blodcirkulationen, därefter appliceras den varma krämiga chokladen som masseras in i huden med kraftfulla svepningar. Den rika chokladen stimulerar lyckohormoner i din kropp och fyller dig med välbehag samtidigt som din hy får en ny lyster medan du njuter av en härlig skalpmassage i värmen under mjuka filtar. Efter duschen tar din terapeut hand om dina fötter i en fotritual med en varm aromahandduk och mjukgörande inpackning. Därefter masseras du med ett välgörande Body Butter med cocos och lavendel som stärker din hy och gör den silkeslen. Välj även till 20 min eller 50 min massage och din dag blir fulländad!

   
   

Endast inpackning 60 min (sön - tors 850 kr) 895 kr

Onlineboka Presentkort

Chocolate + 20 min massage (sön - tors 1250 kr) 1295 kr

Onlineboka Presentkort

Chocolate + 50 min massage (sön - tors 1550 kr) 1595 kr

Onlineboka Presentkort

Warm Spiced Mud Wrap

Hela kroppen torrborstas för att få igång blodcirkulationen och hjälpa kroppen att rensa ut slaggprodukter. Sedan appliceras den varma leran med färska handplockade alger och rensande torv. Blandningen är mycket rik på kraftiga antioxidanter, mineraler och stimulerande ingefära och kanel. Mycket utrensande! Medan inpackningen verkar får du njuta av en härlig skalpmassage i värmen under mjuka filtar. Efter duschen tar din terapeut hand om dina fötter i en fotritual med en varm aromahandduk och mjukgörande inpackning. Därefter masseras du med ett ekologisk Body Lotion som stärker din hy och gör den silkeslen. Den här inpackningen ger omedelbar effekt och verkar uppstramande och utrensande, en verkligen detox-behandlingen som stimulerar ämnesomsättningen.
Välj till 20 min eller 50 min massage och din dag blir fulländad!


 

 

Endast inpackning 60 min (sön - tors 850 kr) 895 kr

Onlineboka Presentkort

Mud Wrap + 20 min massage (sön - tors 1250 kr) 1295 kr

Onlineboka Presentkort

Mud Wrap + 50 min massage (sön - tors 1550 kr) 1595 kr

Onlineboka Presentkort

Kurbad

CHAMPAGNE: Ett ekologiskt, väldoftande kurbad som spritter av energi. En lyxig känsla med glitter och glamour och mjukgörande oljor som gör din hud silkeslen.

 

EPSOMSALT MED BJÖRKSALT:Epsomsaltet är mycket nyttigt för hår och hud, det förbättrar även eksem. Ett förtrollande, väldoftande, terapeutiskt bad där björksaltet ger en skön känsla för trötta och stela muskler och verkar hudstimulerande. Dödahavssaltet tillför huden 21 naturliga mineraler såsom magnusium, natrium, kalcium med flera. Epsomsaltet sägs vara det salt som är bäst vid värk, ömma muskler och sträckningar och stukningar. Björkbladen i kombination med de eteriska oljorna från enbär, rosmarin och grapefrukt har en milt utrensande effekt. (Ekologiskt från C/o Gerd)

 

LAZY DAYS: Vårt ekologiska algbad från VOYA med handplockade alger från Atlanten tillsammans med Epsomsalt. Ett väldigt utrensande kurbad där de levande algerna effektivt rensar din kropp från orenheter och ger din hud välgörande näring med mängder antioxidanter och fukt. Lazy days ökar även ämnesomsättningen. Du får även med dig algerna hem om du vill göra ytterligare en kur på egen hand, du kan göra upp till tre bad på en vecka för en veckas detox. (Passar ej gravida eller ammande kvinnor eller personer med överproduktion i sköldkörteln).

 

Finns endast på Kungsholmen

Obs! Går ej att boka online


Champagne 375 kr

Presentkort

Champagne inkl. ansiktskur 425 kr

Presentkort

Epsomsalt med björksalt 375 kr

Presentkort

Epsomsalt med björksalt inkl ansiktskur 425 kr

Presentkort

Lazy Days 425 kr

Presentkort

Lazy days inkl. ansiktskur 500 kr

Presentkort

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår