Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

Lyxpaket

Romantic Robinson

Helkroppsmassage (50 min) och egen Spaavdelning med bubbelpool eller kurbad (60 min)

Romantic Robinson passar alla – paret, vännerna, familjen, eller varför inte unna dig något själv. Denna lyxiga behandling börjar med Sparadisets Fotritual med varm aromahandduk och mjukgörande creme. Sedan får du njuta av en helkroppsmassage i 50 min, när din kropp är avslappnad och musklerna är mjuka är det dax att krypa ned i den varma härliga bubbelpoolen som du har helt för dig själv eller tillsammans med din vän. I badet bjuds ni på färsk frukt och vill ni ta med lite bubbel att skåla i går det bra. På Sparadiset Kungsholmen finns även en egen spaavdelning med lyxiga kurbad att boka istället för bubbelpool. Välj mellan lyxigt kurbad med Champagne eller Epsom & Bjöksalt.

110 min (sön - tors 1150 kr) 1195 kr

Onlineboka Presentkort

Robinsons Beauty

Romantic Beauty är för dig som hellre vill ha en ansiktsbehandling än massage. Vi inleder med Sparadisets fotritual med varm aromahandduk och mjukgörande kräm. Sedan följer 50 min Organic Facial med rengöring, exfoliering, ansiktsmassage, mask, och skalpmassage, allt med ekologiska VOYA där vi anpassar produkterna efter din hudtyp. Sedan är det dags att krypa ned i den varma poolen eller kurbadet i er egna spa-avdelning där ett exotiskt fruktfat är uppdukat.

Robinsons Beauty (sön-tors 1175kr) 1225 kr

Onlineboka Presentkort

Princess / Prince Ritual

Aromafotbad med Fotritual, helkropssmassage (50 min) och The Forest Facial (30min)

Denna behandling börjar med ett välgörande aromafotbad medan du njuter av färska frukter. När fötterna blivit torkade inleds behandlingen med en skön välkomstritual. Därefter får du en djupgående helkroppsmassage innan ansiktet får ett lyft i The Forest Facial. En heltäckande behandling från topp till tå!

90 min (sön - tors 1195 kr) 1275 kr

Onlineboka Presentkort

Peaceful Paradize Ritual

Helkroppsmassage (40 min) The Forest Facial (30 min) egen Spaavdelning med bubbelpool

Peaceful Paradize kan du njuta av tillsammans med partnern, vännen, familjen eller själv. Behandlingen börjar med en skön välkomstritual. Därefter tar vi hand om din kropp i en djupgående helkroppsmassage som följs av The Forest Facial. När din kropp och ditt sinne nått total avslappning får du krypa ned i den varma bubbelpoolen där du bjuds på färsk frukt och självklart får ni ta med lite bubbel att skåla i. På Sparadiset Kungsholmen finns även en egen spaavdelning med lyxiga kurbad att boka istället för bubbelpool. Välj mellan lyxigt kurbad med Champagne eller Epsom & Bjöksalt.

130 min (sön - tors 1275 kr) 1325 kr

Onlineboka Presentkort

The Ultimate Diva Ritual

Coconut & Seasalt Scrub (40 min), Beach Feet Ritual (35 min), Helkroppsmassage (45 min) och The Forest Facial(30 min)

Behandlingen för dig som behöver skämmas bort ordentligt. Vi börjar med en Coconut & SeaSalt Body Scrub som får dig att känna dig ren och fräsch och lämnar din hud i en ny lyster. Medan du duschar förbereder din terapeut ett varmt fotbad där du får sätta dig och njuta av färsk frukt medan dina fötter blir omhändertagna i en Beach Feet Ritual. När dina fötter är som nya är det dax för en djupgående Helkroppsmassage och en The Forest Facial.

2h 30 min (sön - tors 1995 kr) 2095 kr

Onlineboka Presentkort

Hawaiian Lomi Lomi lyx

Aromafotbad med frukt och juice (10 min), Aroma Body Dusch (5 min), Helkroppsmassage Lomi Lomi (65 min)

Bli behandlad som de gamla söderhavskungarna! En vänlig terapeut stoppar dina trötta fötter i ett välgörande aromafotbad medan du får njuta av färsk frukt. När dina fötter blivit torkade inleder vi behandlingen med Sparadiset Fotritual som inleds med en varm aromahandduk och mjukgörande inpackning. Efter en uppfriskande Aroma Body Dusch får du njuta en lång helkroppsmassage där den berömda Lomi Lomi-tekniken används. Lomi- Lomi är hawaiianska och betyder ”den kärleksfulla beröringen mellan hand och hjärta.” Massageformen bygger på en flera tusen år gammal tradition där rörelsemönstret påminner om vågorna och terapeuten använder armbågar och underarmar för att få en riktigt djupgående massage. Det är en mjuk och intensiv behandling som med långa, gungande och rytmiska rörelser går djupt in i muskulaturen.

80 min (sön - tors 1095 kr) 1125 kr

Onlineboka Presentkort

The Moroccan Beauty Ritual

60 min. I vår fantastiska Moroccan Beauty Ritual inleder vi behandlingen med en skön helkropps-torr-skrubb som effektivt sätter igång blodcirkulationen samtidigt som huden får ny lyster och döda hudceller försvinner. Därefter ringlas den varma Marockanska Arganoljan över kroppen för att masseras in med starka tag i en djupgående helkroppsmassage. Sedan packas du in i varma täcken som låter den välgörande ekologiska arganoljan sjunka in huden med du njuter av en lyxig ansiktskur med rengöring, exfoliering och skön ansiktsmassage med den välgörande arganoljan som är cellstimulerande och revitaliserande. Hudens egna kapacitet att skydda sig förbättras med hjälp av arganoljans innehåll av antioxidanter, vitaminer, karoten och fettsyror. Behandlingen avslutas med en avslappnande skalpmassage.

Vi använder en ekologisk handgjord arganolja från ett kvinnokooperativ i Marocko som genom sitt arbete med oljan kan försörja sig och sin familj och ge barnen skolgång. Man har även fått stopp på skövlingen av regnskogen i området och minskat ökenutbredningen. Arganträdet finns med Unesco's världsarvslista och man har funnit dokumentation att arganoljan användes så tidigt som år 1219 inom medicin och skönhetsvård. Arganoljan är 100% kallpressad och ekologisk och är certifierad av EcoCert.

NY! Bokas från 15/1 2017!

The Moroccan Beauty Ritual (sön-tors 1495kr) 1550 kr

Onlineboka Presentkort

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår