Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

Våra ekologiska ansiktsbehandlingar

I våra ekologiska ansiktsbehandlingar använder vi ekologiska produkter från lyxiga VOYA. VOYA är ett ekologiskt märke från Irland som baserar sina produkter på handplockade alger från Atlanten. Algerna är kända för sitt ovanligt höga innehåll av antioxidanter och mineraler som förbättrar smidigheten och elasticiteten i huden och stimulerar till ökad cellförnyelse, rensar, rengör, tonar och återfuktar huden. Alger används som en effektiv behandling för sjukdomar såsom psoreasis, eksem, artrit och akne. Alla produkter från VOYA är ekologiska och certifierade enligt Soil Association vilket innebär att ingen natur, djur eller människor kommer till skada under tillverkning eller av färdig produkt.

 

Våra resultatinriktade ansiktsbehandlingar från Nannic

Vi arbetar med en apparatur som heter Deep Skin där vi med en snäll slipteknik som på ett milt sätt slipar bort döda hudceller, microdermabrasion.

Läs mer under fliken "Deep Skin & Nbe Nannic"

Varje ansiktsbehandling inleds med en hudanalys och avslutas med rådgivning om hur du kan få bästa resultat för din hud. Alla våra ansiktsbehandlingar är unisex – passar lika bra på män som på kvinnor.

Baby Mermaid Facial

VOYA - I den här behandlingen använder vi ekologiska produkter från lyxiga VOYA. I behandlingen ingår rengöring, peeling, härlig ansiktsmassage, mask och lyxig skalpmassage. Vi använder serum samt ögoncreme och avslutande dagcreme för att återuppliva och ge lyster till din hud. Passar alla hudtyper

30 min (sön-tors 550 kr) 595 kr

Onlineboka Presentkort

The Mermaids Facial

VOYA – I den här behandlingen använder vi VOYAs ekologiska produkter för att med havets kraft återuppliva och ge lyster till din hud. Vi använder levande Laminaria alger som innehåller en ovanligt hög nivå av antioxidanter och mineraler som förbättrar smidigheten och elasticteten i huden och stimulerar cellförnyelsen. Behandlingen börjar med VOYAs välkomstritual. I behandlingen ingår rengöring, peeling, lång ansiktsmassage, mask samt Laminaria-behandling, samt serum, ögoncreme och dagcreme. I den här behandlingen får du  en lång lyxig skalpmassage. The Mermaids Facial är en riktig anti-ageing boost som passar alla åldrar och en fantastisk upplevelse. Passar alla hudtyper.

60 min (sön - tors 895 kr) 950 kr

Onlineboka Presentkort

The Organic Facial

VOYAEn klassisk ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, exfoliering, ljuvlig ansiktsmassage, portömning och sedan självklart mask och avslutande produkter. Behandlingen börjar med Voyas välkomstritual och du får även njuta av en skön skalpmassage medan masken gör sin verkan. The Organic Facial passar alla som vill ge sin hud omtanke och vill stärka huden, för dig som behöver en uppfräschning i vardagen. Passar alla hudtyper.

60 min (sön - tors 875 kr) 925 kr

Onlineboka Presentkort

Tillval

Om du har bokat en ansiktbehandling kan du välja till följande behandlingar

 

  

Färgning av fransar och bryn ink plock 295 kr

Onlineboka Presentkort

Färgning av bryneller fransar ink brynplock 220 kr

Onlineboka Presentkort

Plock av bryn 150 kr

Onlineboka Presentkort

Färgning av bryn 195 kr

Onlineboka Presentkort

Fransar och bryn

 

Färgning av fransar och bryn inkl. plock 395 kr

Onlineboka Presentkort

Färgning av fransar och bryn 295 kr

Onlineboka Presentkort

Färgning av bryn inkl. plock 295 kr

Onlineboka Presentkort

Pensling / Kemisk peeling

AHA / BHA - Kemisk Peeling

Ett perfekt alternativ för dig som ser långsiktigt på din hudvård. Penslingar med aktiva AHA/BHA syror arbetar systematiskt för att bygga upp och stärka din hud. Utmärkt för dig med orenheter, pigmentförändringar, fina linjer och för dig som vill ha lyster i huden och en jämn hudton. Här ser du tydliga resultat redan vid besöket och när du regelbundet behandlar din hud når du fantastiska resultat.


*Bokas i samråd med behandlande terapeut

Går till en början ej att boka i Malmö.

Enstaka pensling Hydrating Peel 30% (20-25 min) 525 kr

Onlineboka Presentkort

5 st Penslingar 30% (ord pris 2625 kr) 2195 kr

Onlineboka Presentkort

10 st penslingar 30% (ord pris 5250 kr) 4200 kr

Onlineboka Presentkort

Hudanalys & rådgivning

Är du osäker på vilka produkter som passar dig? Boka en hudvårdsanalys och rådgivning hos Sparadisets hudterapeuter för 100 kr så får du en värdecheck på motsvarande summa att använda vid produktköp på Sparadiset!* Du träffar en hudterapeut som gör en hudanalys och tittar på vad du har för önskemål och utifrån det skräddarsyr ett personligt program för dig för hur du ska ta hand om din hud på bästa sätt.

*Gäller vid produktköp för minst 500 kr vid samma tillfälle som hudanalysen.

Hudanalys 100 kr

Onlineboka Presentkort

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår