Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

Gravidbehandlingar

Äntligen en riktig gravidbehandling -  vi har lagt till lite lyx till en vanlig gravidmassage.

Som gravid kan du egentligen välja vilken som helst av våra ”vanliga” behandlingar, men eftersom vi vet att du som gravid har lite andra, nya, krämpor än ”de vanliga” har vi skräddarsytt en behandling som fokuserar just på hur du som gravid ska må så bra som möjligt! Självklart försöker vi anpassa behandlingen så mycket som möjligt efter just dig, vi vet att ingen gravid kvinna är den andra lik, och ingen graviditet är den andra lik heller!Våra gravidbehandlingar skapades av ena ägaren (Alinne) när hon var höggravid i 9:e månaden. Efter ett spabesök på annat spa hade hon upptäckt att ”vanliga” gravidbehandlingar inte tagits fram av någon som var gravid eller hade varit gravid… Besviken gick hon hem på kammaren och skapade en som var till för gravida!

Precious Mama

Behandlingen börjar med ett svalt lavendelfotbad som lugnar dina trötta svullna fötter. Medan du sitter i fotbadet bjuds du på färsk frukt. Efter fotbadet filar och peelar vi fötterna, sedan får du en skön djupgående – om du vill – massage för ryggen och baksida ben där vi fokuserar på de spänningar som uppkommer av att bära på en stor mage.
Sedan tar vi hand om huden på magen och ländryggen där vi först rengör huden och sedan lägger en mjukgörande Sheasmörsinpackning som motverkar bristningar och som hjälper huden att behålla sin elasticitet. Dina ben masseras ordentligt och fötterna packas in i mjukgörande inpackning. Medan du ligger i inpackning tar vi hand om nacke och käkmuskulatur. Sömnlösa nätter och spänningar inför en förlossning kan sätta sina spår i nacke och käke och orsaka spänningshuvudvärk. En skön nack- och käkmassage löser ofta de spänningarna. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage.

80 min (sön - tors 1250 kr) 1295 kr

Onlineboka Presentkort

Tillval till Precious Mama

Färgning av fransar & bryn inkl. plock 295 kr

Onlineboka Presentkort

Lackning och vård av tånaglar inkl. lack 295 kr

Onlineboka Presentkort

Gravidmassage

Vi har även ”vanlig” gravidmassage och självklart gör vi ingen skillnad i pris för dig som är gravid. Boka en av våra vanliga massagebehandlingar och berätta att du är gravid så anpassar vi behandlingen efter dig.

I de här behandlingarna kommer du att ligga på sidan eller på magen under massagen, uppbackad med sköna kuddar, helt beroende på hur du känner dig. Under resten av behandlingen kommer du att halvligga på rygg med en stor kudde bakom ryggen som gör att du halvsitter / halvligger. Självklart får du även en kudde under fötterna så att de ligger högt. Du kommer också att ha ett glas juice brevid dig ifall du känner dig törstig eller får blodsockerfall.

Gravidmassage 20 min (sön - tors 450 kr) 495 kr

Onlineboka Presentkort

Gravidmassage 35 min (sön - tors 550 kr) 595 kr

Onlineboka Presentkort

Gravidmassage 50 min (sön - tors 775 kr) 825 kr

Onlineboka Presentkort

Gravidmassage 65 min (sön - tors 875 kr) 925 kr

Onlineboka Presentkort

Gravidmassage 90 min (sön - tors 1150 kr) 1195 kr

Onlineboka Presentkort

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår