Inför ditt besök

Här hittar du information som kan vara bra att veta inför ditt besök. Vad du ska tänka på, vad du behöver ha med dig, vad du kan förvänta dig av oss och vad vi förväntar oss av dig. Hur du gör om du behöver avboka och hur du förbetalar ditt besök och annat matnyttigt. Vi ser fram emot ditt besök hos oss!

Varmt välkommen!

Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

GENERELL INFORMATION

 -Sparadiset är en kontantfri anläggning.
- På Sparadiset vill vi ha en lugn och harmonisk stämning, tack för att du hjälper oss att bevara den genom att hålla nere ljudnivån.
- Kom gärna 10 minuter innan din bokade tid för att hinna hänga av dig i lugn och ro och njuta av en kopp te i loungen och varva ned.
- Skulle du vara försenad försöker vi i största möjliga mån ge dig hela din tid ändå. Är tiden efter din tid bokad kan vi tyvärr inte förlänga din behandlingstid eller relaxtid av hänsyn till nästkommande gäst och din tid kortas ned utan kompensation för detta.
- Efter din upplevelse hos oss får du gärna sitta kvar i vår lounge eller fräscha till dig i vårt sminkrum. Våra lounger och sminkrum är offentliga och ligger i anslutning till våra behandlingsavdelningar. Var vänlig och respektera andra gästers önskan om lugn och ro. Förtäring av alkohol är ej tillåten i lounge eller sminkrum.

 

BETALNING

 SWISH - FÖRBETALA Gruppbokningar

- När du gjort en gruppbokning vill vi att du betalar din bokning senast två veckor innan via swish (se swishnr nedan). Ange ditt namn, bokningsnr (som finns ovan) och datum som referens vid förbetalning.

Ange ditt namn, bokningsnr (som finns högst upp i din bekräftelse) och datum som referens vid förbetalning.
SWISCH NR
Södermalm 1233 123 015
Västermalm 1235 601 133
Östermalm 1235 601 125
Malmö 123 005 27 95

- Betalning av behandlingar går bra att göra i kassan vid ankomst. Kort eller kontant. Vi tar de flesta VISA- kort, dock ej Diners eller Amex.
- När du betalar med presentkort eller värdecheck från någon av våra samarbetspartners är det viktigt att du har det med dig. Skulle olyckan vara framme och du glömt det får du betala på plats och sedan när du kommer in med ditt värdebevis gör vi en retur på erlagt belopp.


AVBOKNING

- En eventull avbokning sker skriftligt till boka@sparadiset.se senast 24h innan bokad tid.
- För sen avbokning eller uteblivet besök debiteras 50%.
- Avbokning av gruppbokning ska vara oss tillhanda senast 14 dagar innan bokad tid. 
 

INFÖR DIN BEHANDLING

- Vi försöker anpassa din behandling efter dig så mycket vi kan, berätta därför för din terapeut om du har några allergier, skador eller annat som kan påverka behandlingen. Våra terapeuter har tystnadsplikt.
- Under behandlingen har du dina egna trosor / kalsonger på dig om det inte ligger framlagt ett par engångsunderkläder som du byter om till inför behandlingen.
- Produkter och tips för hembehandling förstärker och förlänger effekten av din behandling, våra terapeuter hjälper dig gärna med personlig rådgivning.


INFÖR DITT BESÖK I SPA-AVDELNINGEN
- Våra spa-avdelningar är privata men våra lokaler är lyhörda, vi uppskattar att ni bevarar lugnet även i våra spa-avdelningar.
- På plats finns handdukar, schampo, balsam, duschtvål och du kan köpa till ett Spakit så du kan göra din egen ansiktskur. Ta bara med rena badkläder.
- Duscha och tvätta dig med tvål innan du hoppar ned i poolen. Bada med badkläder på.
- Schampo, balsam, tvål eller ansiktsmasker får ej användas i poolen.
- I den tid ni hyrt spa-avdelningen ingår tid för ombyte, när er tid är slut vill vi att ni är ombytta och påklädda, sedan får ni stanna så länge ni vill i lounge och publikt sminkrum.

- I spa-avdelningen är det uppdukat med frukt och vatten. Självklart får ni ta med lite champagne att skåla i men i måttlig mängd. Vi rekommenderar max 1 flaska bubbel på 1-5 personer (2 flaskor på 6-10 personer osv). Alkohol är endast tillåten i den egna spa-avdelningen och får ej tas med ut i offentliga utrymmen. Sparadiset förbehåller sig rätten att neka alkohol till berusade gäster eller avvisa gäster med störande beteende.
- Intimt umgänge mellan gäster är icke förenligt med spa-besök

 

VAXNING
Rekommendation innan vaxning: peela huden några dagar innan ditt besök och var noggrann med att återfukta huden för bästa resultat. Detta gäller främst när du ska vaxa ben, rygg eller armar.
- Halva ben/ ben vaxas med vaxremsor och håret ska vara minst 0,5 cm.
- Rygg vaxas med vaxremsor, håret ska vara minst 0,5 cm.
- Bikinilinje / axill (armhåla) vaxas med varmvax, håret ska vara minst 0,5 cm.
Tänk på att håret ej bör vara längre än 1,5 cm. Efter din vaxning bör du undvika att använda duschcreme, bodylotion
eller deodorent (om du vaxat armhåla) samt att sola, bada eller basta på 24 timmar.
Tips! Peela gärna det vaxade området efter 1-2 veckor för att undvika inåtväxta hårstrån (ej bikini, armhåla eller ansikte).

 

PEDIKYR
När du bokat Waterfall Pedicure med lackning så avslutas behandlingen med att vi lackar dina tånaglar i önskad färg. Tänk då på att du ej har bråttom iväg så att du i lugn och ro kan sitta kvar medan lacket torkar. Det kan också vara en bra idé att ej ha för tajta skor så att lacket ej skavs bort när du sätter på dig skorna.


ELIZABETH ARDEN PRO / ANSIKTSBEHANDLING
- Tänk på att ej använda andra produkter som innehåller syra minst 48 timmar innan bokad behandling.
- Om du är gravid/ammande rekommenderar vi ej att du gör en pensling, använder peel pads eller serum med AHA/Retinoid konjugat. Alla andra produkter går bra att använda! Berätta för din terapeut om du är gravid/ammande så anpassar hon  behandlingen efter dig.
- Det är inga problem om du sminkad när du kommer till din ansiktsbehandling, vi börjar alltid med en grundlig rengöring av ansikte, hals och dekolletage.
- Självklart är även alla män välkomna på ansiktsbehandling! Du behöver ej raka av ditt skägg för att komma på behandling, men såklart är det lättare att behandla hela ansiktet om du är rakad. Om du väljer att raka dig, tänk då på att göra det några dagar innan behandling.


KROPPSBEHANDLING / SKRUBB / INPACKNING
För din egen trevnad, ta med rena underkläder att sätta på efter din kroppsbehandling.

Vi hoppas Du får en härlig stund hos oss,

Varmt välkommen till Sparadiset!

Our website use cookies. By using the website you are agreeing to out cookies policy. Click here for more information.

I understand