Blue Lagoon - Östermalm - Stockholm

Bubbelpoolen är inbyggd i en igloo med en underbar utsikt över ett magiskt landskap under en stjärnhimmel med norrsken. Det finns en mysig soffa i en snöigloo som är omgiven av tända ljus. Den varma poolen är som en varm källa i den sagolika Isländska naturen.

I Blue Lagoon finns 2 st duschar och en U-soffa inbyggd i en igloo med mängder av tända ljus inbyggda i snöväggarna, soffan rymmer ca 10 personer. I poolen finns plats för ca 7 personer.

 

Bilder och mer info finns längre ned.

Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

 

Blue Lagoon - Östermalm

Bubbelpoolen är inbyggd i en igloo med en underbar utsikt över ett magiskt landskap med norrsken. Det finns en mysig soffa i en snöigloo som är omgiven av tända ljus. Den varma poolen är som en varm källa i den sagolika Isländska naturen.

I Blue Lagoon finns 2 st duschar och en U-soffa som rummer ca 10 personer. I poolen finns plats för ca 7 personer.

Vi rekommenderar att ni är högst 14 personer i den här spa-avdelningen.

Vi bjuder på ett härligt fruktfat med färsk frukt, vill ni ta med lite vin eller mousserande går det alldeles utmärkt – dock ser vi helst att ni inte blir berusade.

Ta bara med badkläder, handduk finns i spaavdelningen. Ni byter om tillsammans inne i er spa-avdelning, vill man byta om mer privat finns det toaletter i anslutning till spa-avdelningarna som man kan smita in på.

Varje relax är utrustad med schampo och balsam från DermOrganic, duschcreme och body lotion från C/o Gerd. Välj till ett lyxigt Spa-kit med ekologiska produkter från C/o Gerd så kan du göra din egen ansiktskur inne i Spaavdelningen.

Efter er tid i spa-avdelningen ska ni vara duschade och påklädda. Om man vill piffa sig lite mer finns ett publikt sminkrum där man kan turas om att göra sig iordning medan de som är färdiga kan koppla av i loungen. På Östermalm finns det två sminkrum som rymmer ca 2-3 personer per rum.

 För Priser klicka på "Spa-avdelningar" 

Har ni bokat Sparadisets Spa-avdelning som grupp har vi 14 dagars avbokningspolicy. Detta för att vi ska hinna fylla er tid ifall ni inte längre vill ha den. Om avbokning inte sker i tid debiteras ni 50% av den beräknade kostnaden.

I spa-avdelningen är det uppdukat med frukt och vatten. Självklart får ni ta med lite champagne att skåla i men i måttlig mängd. Vi rekommenderar max 1 flaska bubbel på 1-5 personer (2 flaskor på 6-10 personer osv). Alkohol är endast tillåten i den egna spa-avdelningen och får ej tas med ut i offentliga utrymmen. Sparadiset förbehåller sig rätten att neka alkohol till berusade gäster eller avvisa gäster med störande beteende.

Our website use cookies. By using the website you are agreeing to out cookies policy. Click here for more information.

I understand