Fiji – Södermalm - Stockholm

Här är bubbelpoolen inbyggd som i en bergsgrotta, med inspiration från paradisön Fiji. Här finns massa blommor, bambu och kokosnät. och det finns långa soffor att vila i. I Fiji finns tre st duschar och poolen rymmer ca 6-7 personer.

 

Bilder och mer information finner du längre ned.

Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

 

Fiji – Södermalm

Här är bubbelpoolen inbyggd som i en bergsgrotta, med inspiration från paradisön Fiji. Här finns massa blommor, bambu och kokosnät. och det finns långa soffor att vila i. I Fiji finns tre st duschar och poolen rymmer ca 6-7 personer.

Fiji är den relax vi rekommenderar för lite större sällskap och här kan ni vara upp till 14 personer.

Vi bjuder på ett härligt fruktfat med färsk frukt, vill ni ta med lite vin eller mousserande går det alldeles utmärkt – dock ser vi helst att ni inte blir berusade.

Ta bara med badkläder, handduk finns i spaavdelningen. Ni byter om tillsammans inne i er spa-avdelning, vill man byta om mer privat finns det toaletter i anslutning till spa-avdelningarna som man kan smita in på.

Varje relax är utrustad med schampo och balsam från DermOrganic, duschcreme och body lotion från C/o Gerd. Välj till ett lyxigt Spa-kit med ekologiska produkter från C/o Gerd så kan du göra din egen ansiktskur inne i Spaavdelningen.

Efter er tid i spa-avdelningen ska ni vara duschade och påklädda. Om man vill piffa sig lite mer finns ett publikt sminkrum där man kan turas om att göra sig iordning medan de som är färdiga kan koppla av i loungen. På söder rymmer sminkrummet ca 7 personer samtidigt.

 För Priser klicka på "Spa-avdelningar"

Har ni bokat Sparadisets Spa-avdelning som grupp har vi 14 dagars avbokningspolicy. Detta för att vi ska hinna fylla er tid ifall ni inte längre vill ha den. Om avbokning inte sker i tid debiteras ni 50% av den beräknade kostnaden.

I spa-avdelningen är det uppdukat med frukt och vatten. Självklart får ni ta med lite champagne att skåla i men i måttlig mängd. Vi rekommenderar max 1 flaska bubbel på 1-5 personer (2 flaskor på 6-10 personer osv). Alkohol är endast tillåten i den egna spa-avdelningen och får ej tas med ut i offentliga utrymmen. Sparadiset förbehåller sig rätten att neka alkohol till berusade gäster eller avvisa gäster med störande beteende.

Our website use cookies. By using the website you are agreeing to out cookies policy. Click here for more information.

I understand