Tusen och en natt - Kungsholmen -

Stockholm

 

Tusen och en natt, vår spa-avdelning på Kungsholmen som är en förtrollande oas med inspiration från Marrakech och den lyxiga orienten. Här avnjuter du välgörande kurbad till ljudet av avslappnande musik. En timmas lyxig lugn och ro där du får tid till dig själv.

Tusen och en natt är gjord för en till två personer.

Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

 

Tusen och en natt - Kungsholmen

Tusen och en natt, vår spa-avdelning på Kungsholmen är som hämtad ur sagorna!

Under en stjärnhimmel i solnedgången njuter du av ett varmt kurbad och av färsk frukt och dryck.

Våra kurbad börjar med att du tar en skön dusch med en helkroppsskrubb, håret packas in i inpackning och sedan får du sjunka ned i det varma badet bland de tända ljusen medan lugn musik spelas.

Det finns tre olika kurbad att välja mellan Champagne, Epsomsalt med björkblad och Algbad, alla tre är självklart ekologiska.

Medan du ligger i badet och låter det varma, välgörande kurbadet omsluta dig får du njuta av färsk exotisk frukt och dryck, vill du ta med champagne att skåla i går det självklart bra.

Ta bara med badkläder(valfritt), handduk finns i spaavdelningen. Ni byter om tillsammans inne i er spa-avdelning, vill man byta om mer privat finns det toaletter i anslutning till spa-avdelningarna som man kan smita in på.

Varje relax är utrustad med schampo och balsam från DermOrganic, duschcreme och body lotion från C/o Gerd. Välj till ett lyxigt Spa-kit med ekologiska produkter från C/o Gerd så kan du göra din egen ansiktskur inne i Spaavdelningen.

Efter badet får du ännu en varm skön dusch och där du tvättar ur din hårinpackning och slutligen finns lyxig bodylotion som avslutar ditt kurbad.

 


VÅRA KURBAD:

CHAMPAGNE: Ett ekologiskt, väldoftande kurbad som spritter av energi. En lyxig känsla med glitter och glamour och mjukgörande oljor som gör din hud silkeslen.

Pris per person                               375 kr 

Pris per person inkl. Spakit            435 kr

 

EPSOMSALT MED BJÖRKSALT: Ett förtrollande, väldoftande, terapeutiskt bad där björksaltet ger en skön känsla för trötta och stela muskler och verkar hudstimulerande. Dödahavssaltet tillför huden 21 naturliga mineraler såsom magnusium, natrium, kalcium med flera. Epsomsaltet sägs vara det salt som är bäst vid värk, ömma muskler och sträckningar och stukningar. Björkbladen i kombination med de eteriska oljorna från enbär, rosmarin och grapefrukt har en milt utrensande effekt. (Ekologiskt från C/o Gerd)

Pris per person                               375 kr 

Pris per person inkl. Spakit            435 kr

 

LAZY DAYS: Vårt ekologiska algbad från VOYA med handplockade alger från Atlanten tillsammans med Epsomsalt. Ett väldigt utrensande kurbad där de levande algerna effektivt rensar din kropp från orenheter och ger din hud välgörande näring med mängder antioxidanter och fukt. Lazy days ökar även ämnesomsättningen. Du får även med dig algerna hem om du vill göra ytterligare en kur på egen hand, du kan göra upp till tre bad på en vecka för en veckas detox. (Passar ej gravida eller ammande kvinnor eller personer med överproduktion i sköldkörteln).

Pris per person                               425 kr 

Pris per person inkl.Spakit             510 kr


Bokas som duo, självklart kan ni välja olika kurbad.

 

Our website use cookies. By using the website you are agreeing to out cookies policy. Click here for more information.

I understand