Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

2017-06-26

Nu finns Sparadiset på Fågelbrohus på Värmdö!

50% rabatt på Princess/Prince Ritual Gäller på vår nya anläggning på FågelbroHus, FågelbroHus Spa av Sparadiset, på Värmdö. Gäller tom 31/7 - 2017 Passa på att boka hotellrum inkl.frukost då ingår även relaxavdelning med ångbastu, torrbastu och aromabastu, läs mer på Fagelbrohus.se

Vi på Sparadiset är mycket stolta över att få presentera vårt nya samarbete med FågelbroHus på Värmdö, ett 4-stjärnigt konferenshotell med mycket vackra lokaler där lantlig innerskärgård möter ombonad och bekväm hotellmiljö i rött med vita knutar.

 

15/6 slog vi upp portarna för FågelbroHus Spa av Sparadiset där vi lyft in Sparadisets unika koncept med teman på behandlingsrummen men denna gång med skärgårdskänsla. Våra fantastiska terapeuter utförde närmare 100 minibehandlingar under kvällen och alla gäster tyckte det var helt fantastiskt!


Har du ett presentkort på Sparadiset kan du såklart använda det ute på FågelbroHus Spa av Sparadiset. Du är välkommen även om du inte bor över på hotellet. Kom ut och njut av utsikten, god mat och en härlig Spaupplevlese endast 30 min fårn Stockholm City.

 

Boka behandling gör du lättast på sparadiset.brponline.se

 

  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår