Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

2017-10-02

Nu finns Sparadiset även på Fågelbrohus samt på Krusenberg herrgård!

Boka Spadag för 995kr på någon av våra mysiga anläggningar på Fågelbrohus på Värmdö eller på Krusenberg Herrgård utanför Uppsala. Passa på att boka hotellrum inkl.frukost då ingår även relaxavdelning med bastu. Läs mer på: fagelbrohus.se eller krusenbergherrgard.se

Vi på Sparadiset är mycket stolta över att få presentera vårt nya samarbete med FågelbroHus på Värmdö, ett 4-stjärnigt konferenshotell med mycket vackra lokaler där lantlig innerskärgård möter ombonad och bekväm hotellmiljö i rött med vita knutar.

 

15/6 slog vi upp portarna för FågelbroHus Spa av Sparadiset där vi lyft in Sparadisets unika koncept med teman på behandlingsrummen men denna gång med skärgårdskänsla. Våra fantastiska terapeuter utförde närmare 100 minibehandlingar under kvällen och alla gäster tyckte det var helt fantastiskt!

1/9 öppnade vi även på Krusenberg Herrgård. Den anrika Herrgården från 1600-talet omges av en fantastisk miljö precis vid Mälarens strand. Här kan du boka weekend samt vardagslyx med bla Spabehandlingar och bastu, gå direkt ut på bryggan från värmen och ta dig ett dopp i Mälaren för att sedan njuta av utsikten från Krusenberg Spa av Sparadisets mysiga lounge med ett glas bubbel i handen.


Har du ett presentkort på Sparadiset kan du såklart använda det ute på FågelbroHus Spa av Sparadiset och på Krusenberg Spa av Sparadiset. Du är välkommen även om du inte bor över på hotellet. Kom ut och njut av utsikten, god mat och en härlig Spaupplevlese endast 30 samt 45 min fårn Stockholm City.

 

Boka behandling gör du lättast på sparadiset.brponline.se

 

  

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår