Om Sparadiset

Sparadiset grundades våren 2005 av Frida Agrell, Dipl. Cert. massör & Skönhetsterapeut och Alinne Holmström, Dipl. Cert. Massageterapeut & Spaterapeut.

Grundtanken var att kunna erbjuda ett spa till alla, inte bara till de med väldigt mycket pengar och väldigt mycket tid. Alla skulle ha råd och möjlighet att kunna ta hand om sig, och framförallt de som behövde det mest; utslitna sjuksköterskor, sönderstressade småbarnsföräldrar, trötta kontorister eller målare med stela axlar... vanliga människor helt enkelt.

 

Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

För att kunna göra det ville vi finnas centralt, så att man lätt kan slinka in på väg hem från jobbet eller på lunchen. Samtidigt vill vi hålla priserna på en nivå så att man inte känner sig ruinerad efter ett besök. Och få mycket behandling för pengarna. Och slippa trängas med massa okända människor i samma bad. Och ha en riktigt rolig inredning - vi var trötta på alla vita väggar med en vit orchidé och en spotlight ovanför.

För att få till det här blev det lite udda och roliga lokaler som inte hade några förutsättningar alls, förutom att hyran var bättre än på stora paradgatan! Varje rum och avdelning fick inspiration från en egen värlsdel eller eget land. Inget rum skulle vara det andra likt och fantasin släpptes lös.

Alla spa-avdelningar gjordes till privata rum så att det alltid bara är du och ditt sällskap på plats. Du slipper med andra ord möhippan som stör er i poolen på er förlovningsdag eller svensexan som väsnas när du bara vill ha en lugn stund.

Alinne som jobbat utomlands visste att det här med duo-behandlingar var populärt, och det fanns inte i Sverige då (2005) så vad vi vet var vi först i Sverige med det. Hos oss kan du få alla behandlingar som duobehandling, och nu även som trippel-behandling på Östermalm!

Alla behandlingar är utformade så att du ska få så mycket behandling som möjligt för pengarna. Till exempel får du skalpmassage eller handmassage medan du ligger i ansiktsmask, och du får hela behandlingstiden!

Vi vill också jobba hållbart och ekologiskt. De flesta behandlingar (förutom vissa ansikts- och fotbehandlingar) är ekologiska och i vår webshop återanvänder vi allt packmaterial som vi får våra leveranser i.

Vi värnar mycket om människor och barn och stödjer flera organisationer, bland annat:

UNICEF

ROSA BANDET (Cancerfonden)

SOS-BARNBYAR (hit går medlemsavgiften när du blir medlem hos oss. Medlem = 5%rabatt på alla behandlingar alltid)

MIN STORA DAG (som uppfyller svårt sjuka barns önskedrömmar)

MASKROSBARN (en stödförening för barn och unga som är barn till missbrukare och psykiskt sjuka)

ALLA KVINNORS HUS (i samarbete med Modesty Pearls - Alla kvinnors hus erbjuder boende och stödsamtal till våldsutsatta kvinnor och barn)

DERMACARE (Där vi säljer handgjorda smycken från Massajkvinnorna i Masai Mara i Kenya. 75% av priset på det smycke du köper hos oss går tillbaka till kvinnan som tillverkat det.)

 

Varmt välkommen till Sparadiset!

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår