Praktiksera på Sparadiset

Vill du utföra din praktik på Sparadiset? Här kommer lite information till dig som är intresserad av att prova på att jobba på SPA.

Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

Vi vill att du är minst 18 år gammal och att din praktik sträcker sig över minst 3 veckor. Vi vill att din utbildning är relaterad till SPA-branschen och vi ser gärna att du kan utföra elevbehandlingar när du är hos oss. Våra ordinarie terapeuter är duktiga på att utveckla dina kunskaper och visa dig nya knep.

På Sparadiset får du lära dig mer om behandlingar och kundbemötande. Du får lära dig att ta betalt och att ta emot bokningar och planera inför möhippor. Du lär dig även hur den dagliga skötseln av ett SPA fungerar och du får självklart öva så mycket du vill på dina behandlingar.

Hör av dig till oss via mail så planerar vi in ett möte där vi träffas och ser om en praktik hos Sparadiset är något som kan gynna din utbildning.

Med vänlig hälsning
Sparadiset
Maila till respektiva platschef för den anläggning du önskar göra din praktik på. Se "Vi som jobbar här".

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår