Om Sparadiset

Sparadiset grundades våren 2005 av Frida Agrell, Dipl. Cert. massör & Skönhetsterapeut och Alinne Holmström, Dipl. Cert. Massageterapeut & Spaterapeut.

Vi startade i en liten lokal på Kungsholmen och hade mest massagekunder som uppskattade att vi faktiskt tog i ordentligt med massagen och gjorde riktiga beahndlingar och inte bara klappade olja. I och med att vår erfarenhet växte och vårt sätt att behandla blev känt kände vi att det var dags att utveckla verksamheten och vi började blanda den kraftfulla massagen med spa-behandlingar vilket visade sig vara ett vinnande koncept.

Efter 1½ år öppnade vi vårt andra SPA på Östermalm och här införlivades vår dröm om att ha ett SPA med Bubbelpool! Äntligen kände vi att vi hade ett riktigt SPA. I början hade vi det tufft med två ställen. Den första vintern varvade vi att vara på spa’t och att arbetada som sandwich-gubbar på stan och delade ut flyers för att försöka få kunder till vårt nya ställe. Men efter mycket blod, svett och tårar var succén ett faktum. Vi började bli kända och vårt koncept och unika miljö uppskattades av våra kunder som spred ryktet om oss vidare.

Då vi funnits på två ställen i nästan 4 år förändrades livet med bland annat barnafödande vilket gjorde att vi bestämde oss för att överlåta verksamheten på Kungsholmen och bara driva Östermalm vidare under Alinnes föräldraledighet. Efter föräldraledigheten small det till ordentligt under hösten 2010 och helt plötsligt kunde vi inte ta emot alla kunder som ville besöka Sparadiset, vi var helt enkelt fullbokade nästintill hela tiden! Då bestämde vi oss för att satsa ordentligt och hittade ett gammalt garage på Söder på ca 200kvm som vi byggde om till Spa. Innan jul 2010 slog vi upp portarna till Sparadiset Södermalm vilket visade sig bli en succé. Här fanns det större ytor och vi kunde ha två st relaxavdelningar. Vår privata relaxavdelning på Östermalm hade blivit så populär då det var enda stället i stan där man kunde njuta av bubbelpool utan att få ”oväntat besök” av någon helt okänd i poolen. På Söder kunde vi också ha två stycken duo-rum. Duo-behandlingar hade blivit väldigt uppskattat sedan vi började med det 2006 – vad vi vet var vi först i Sverige med både duo-behandlingar och privata relaxavdelningar!

Efter två barn till och när både Södermalm och Östermalm var knökfulla kände vi att det fanns plats för ett till Sparadiset i Stockholm. En liten känsla i magen sa att vi skulle tillbaka till Kungsholmen där vi en gång startade. Efter sommaren 2013 började vi titta efter lokal och plötsligt fanns den där… Fridhemsgatan 66c. En helt perfekt lokal för oss! Hela hösten 2013  gick åt till att bygga upp Sparadiset Västermalm och den 25e november 2013 slog vi upp dörrarna och visst fanns det många som ville gå på spa på Kungsholmen också! Nu rullar alla tre Sparadis för fullt, och vem vet vart det kan behövas ett ställe för avkoppling i kropp och själ härnäst..;)

Under våren 2014 har det varit dags för Sparadiset att få igång webshopen. Många av våra kunder är lika förälskade i Sparadisets hudvårdsprodukter som vi och att kunna få dem hemskickade är bara för bra. Att dessutom kunna köpa ett presentkort online eller förbetala sin behandling via nätet underlättar för många av våra långresta gäster. I slutet på maj 2014 blev webshopen äntligen klar och nu väntar vi med spänning på vart den kan leda oss!

Vi vill ta tillfället i akt och tacka alla som hjälpt oss att komma dit vi är idag och tacka alla våra trogna och återkommande kunder som spridit vårt rykte. Framförallt vill vi framföra ett tack till alla fantastiska terapeuter som arbetat hos oss och som i med och motgångar kämpat vidare.
Vi hoppas att Du ska tycka lika mycket om Sparadiset som vi gör och att Du får en underbar stund hos oss!

Varma hälsningar, Alinne & Frida