Om Sparadiset

Sparadiset grundades våren 2005 av Frida Agrell, Dipl. Cert. massör & Skönhetsterapeut och Alinne Lundberg, Dipl. Cert. Massageterapeut & Spaterapeut.

Vi startade i en liten lokal på Kungsholmen och hade mest massagekunder som uppskattade att vi faktiskt tog i ordentligt med massagen och inte bara klappade olja. I och med att vår erfarenhet växte och vårt sätt att behandla blev känt kände vi att det var dags att utveckla verksamheten och vi började blanda den kraftfulla massagen med spa-behandlingar vilket visade sig vara ett vinnande koncept.

Efter 1½ år öppnade vi vårt andra SPA på Östermalm och här införlivades vår dröm om att ha ett SPA med Bubbelpool! Äntligen kände vi att vi hade ett SPA och inte bara ett massageställe. I början hade vi det tufft med två ställen. Den första vintern arbetade vi som sandwich-gubbar på stan och delade ut flyers för att försöka få kunder till vårt nya ställe. Men efter mycket blod, svett och tårar var succén ett faktum. Vi började bli kända och vårt koncept och unika miljö uppskattades av våra kunder som spred ryktet om oss vidare.

Då vi funnits på två ställen i nästan 4 år förändrades livet vilket gjorde att vi bestämde oss för att överlåta verksamheten på Kungsholmen och bara driva Östermalm vidare. Men under hösten 2010 small det till ordentligt och helt plötsligt kunde vi inte ta emot alla kunder som ville besöka Sparadiset, vi var helt enkelt fullbokade näst intill hela tiden! Då bestämde vi oss för att satsa ordentligt och hittade då ett gammal garage på Söder på ca 200kvm som vi byggde om till Spa. Innan jul 2010 slog vi upp portarna till Sparadiset Södermalm vilket visade sig bli en succé.

Vi vill ta tillfället i akt och tacka alla som hjälpt oss att komma dit vi är idag och tacka alla våra trogna och återkommande kunder som spridit vårt rykte. Framförallt vill vi framföra ett tack till alla fantastiska terapeuter som arbetat hos oss och som i med och motgångar kämpat vidare.
Vi hoppas att Du ska tycka lika mycket om Sparadiset som vi gör och att Du får en underbar stund hos oss!