Erbjudanden

Här hittar du aktuella erbjudanden på våra anläggningar, välj din favorit! Spadag går att boka tors-sön online. Vill du boka någon annan dag så maila gärna din förfrågan till boka@sparadiset.se.

 

Elevbehandlingar på Sparadiset Östermalm vecka 43-45.

Under dessa veckor kommer Therese vara hos oss. Hon är snart utbildad hudterapeut och kommer att utföra följande behandlingar:

Massage 20 min…..225kr

Massage 50 min…..375kr

Massage 65 min…..475kr

Ansiktsbehandling 30 min……350kr

Pedikyr 60 min(utan lack, går att lägga till)…….500kr

Sparadiset Luxury Treat 110 min

En lyxig upplevelse som börjar med ett skönt bad i välgörande bubbelpool med där ni njuter av färska frukter. Därefter dusch med Sparadisets ekologiska body scrub; Coconuts in Love. Rena och mjuka i både kropp och sinne avnjuts en välgörande ryggmassage och hela kroppen får ny lyster av Sparadisets lotoil. Inpackad i mjuka täcken tar vi hand om hand om huden med ansiktsrengöring och exfoliering och ljuvlig ansiktsmassage med fuktgivande ekologiska oljor. En behandling som gör dig lugn och varm inifrån och ut.

Just nu erbjuder vi ”Gå två betala för en” då du bokar denna behandling. Erbjudandet går att boka mån-fre t.o.m 30/11 2018. Gäller även för presentkortet.

Boka här 

Köp presentkort här

Spadag på FågelbroHus Spa av Sparadiset  995kr 

Ute på det vackra Värmdölandet hittar du nyrenoverade FågelbroHus med sitt berömda kök och fantastiska nybyggda Bastu-värld. Kom in i värmen och njut din 50 minuters behandling, ett Spakit med ekologiska produkter ingår som du kan använda inne i bastuvärlden samt ett fruktfat som du kan avnjuta efter din behandling.

BOKA ONLINE

Spadag För 1

Spadag För 2

___________________

Spadag på Krusenberg Spa av Sparadiset  995kr

Efter en dag på Krusenberg Spa av Sparadiset kommer du hem med ett leende. Du har njutit i den vedeldade bastun och blickat ut över vackra Mälaren, tagit ett dopp från bryggan och njutit av en 50 minuters behandling. Här ingår även ett Spakit med ekologiska produkter som du kan använda i den vedeldade bastun, du får även avnjuta ett härligt fruktfat.

BOKA ONLINE

Spadag för 1

Spadag för 2

__________________

Ring eller maila oss för mer info. 08-654 01 12 (telefontid 10-16 vardagar)

Du kan även boka ett Spapaket med övernattning på både Fågelbrohus och Krusenberg Herrgård, boka via länkarna nedan;

Spapaket/Vardagslyx Spa Fågelbrohus 

Spapaket Krusenberg Herrgård

Vardagslyx Spa heter Sommarspa-paketet under sommaren då det är en annorlunda mat meny.

Let’s Deal

Har du köpt en spa-upplevelse hos oss via Let’s Deal? Din deal gäller måndag till fredag på alla våra anläggningar. Skulle du vilja komma en lördag eller söndag går det bra att lägga till upp till ordinarie pris på plats. Just nu har vi inga erbjudanden via Let´s deal.