Erbjudanden

Här hittar du aktuella erbjudanden på våra anläggningar, välj din favorit!

 

Dr. Dennis Gross!

Äntligen är Dr Dennis Gross exceptionella produkter och behandlingar på Sparadiset!

Det firar vi genom att de 20 första på varje anläggning som bokar en Dr Gross ansiktsbehandling får med sig en present med produkter från Dr. Dennis Gross (värde 325 kr)!

Välj mellan en Quick Fix eller en lyxbehandling!

Dr. Gross Quick Fix En quick fix-behandling som omedelbart ger en hudföryngrande effekt. Dr Dennis Gross omtalade kemiska Alpha Beta® Face peel har en mängd AHA/BHA-syror med unik multifunktionell effekt som reducerar linjer, förbättrar spänsten, minimerar porerna och jämnar ut hudtonen. Dessutom motverkar den eventuell akne och rosacea. En behandling för dig som omedelbart vill få en strålande, jämn hud. Passar alla hudtyper, även känslig hy. Rekommenderas även som kurbehandling 5 ggr, en gång/ månad, vilket förstärker effekten.

Boka här: 30 min 795/750 kr

 

Dr. Gross Deluxe Treatment En lyxig ansiktsbehandling med Dr Gross kemiska Alpha Beta® Face Peel och LED ögon-behandling som omedelbart ger ett synligt resultat av en ungdomlig, strålande hy. Den multifunktionella AHA/BHApeelen ger huden skräddarsydd exfoliering, verkar spänstgivande, slätar ut huden och ger ny »glow«. Avslutningsvis läggs en fuktgivande ansiktsmask med Hyaluronsyra som ger intensiv återfuktning, »plumpar« upp linjer, lugnar och ger ansiktet ett naturligt lyft. Rekommenderas både som enstaka behandling för ett direkt resultat och rekommenderas även som kurbehandling om 5 ggr (1 gång/månaden) för ett mer bestående resultat.

Boka här: 60 min 1195/1095 kr

…………………………………………..

Let’s Deal

Har du köpt en spa-upplevelse hos oss via Let’s Deal? Din deal gäller måndag till fredag på alla våra anläggningar. Skulle du vilja komma en lördag eller söndag går det bra att lägga till upp till ordinarie pris på plats. Klicka på länken här för att välja anläggning och göra din bokning. Varmt välkommen! Vi ser fram emot att ta hand om dig!
…………………………………………..

Boka Scrubelicious till 50% rabatt på Fågelbrohus Spa av Sparadiset.

Lyxig helkroppsskrubb som avslutas med ett mjukgörande ekologiskt bodybutter som masseras in i huden och en skön ryggmassage.

60 min

Klicka här för att boka för en person

Klicka här för att boka för två personer

Hittar du ingen tid för två personer samtidigt kan du alltid boka två efter varandra.

Gäller tis-tors t.o.m 31/5 2018

Spadag på FågelbroHus Spa av Sparadiset  945kr

Ute på det vackra Värmdölandet hittar du nyrenoverade FågelbroHus med sitt berömda kök och fantastiska nybyggda Bastu-värld. Kom in i värmen och njut din 50 minuters behandling, ett Spakit med ekologiska produkter ingår som du kan använda inne i bastuvärlden samt ett fruktfat som du kan avnjuta efter din behandling.

…………………………………………..

Spadag på Krusenberg Spa av Sparadiset  945kr

Efter en dag på Krusenberg Spa av Sparadiset kommer du hem med ett leende. Du har njutit i den vedeldade bastun och blickat ut över vackra Mälaren, tagit ett dopp från bryggan och njutit av en 50 minuters behandling. Här ingår även ett Spakit med ekologiska produkter som du kan använda i den vedeldade bastun, du får även avnjuta ett härligt fruktfat.

Ring eller maila oss för att boka en Spadag.

Du kan även boka ett Spapaket med övernattning på både Fågelbrohus och Krusenberg Herrgård, boka via länkarna nedan;

Spapaket/Vardagslyx Spa Fågelbrohus

Spapaket Krusenberg Herrgård