Möhippa/Tjejpaket

Planerar du en möhippa eller en dag tillsammans med vänner eller kollegor?

Titta in på våra fantastiskt mysiga Spaavdelningar som du kan hyra för bara ditt sällskap. Alla avdelningar är inredda med inspiration från världens alla hörn, njut tillsammans i Hawaii, Fiji, Maldiverna, Indonesien, Madagaskar eller Blue Lagoon.

Vi dukar upp med ett lyxigt fruktfat och ställer fram glas – och ni får ta med eget bubbel att skåla i.

För att lyxa till eventet kan ni beställa till ett Spa-kit till er alla för 85kr/pers där ni tillsammans gör en hudvårdsritual med rengöring, skrubb, mask och avslutande dagcreme. Allt med lyxiga ekologiska produkter från C/o Gerd. På plats finns handdukar och duschprodukter. Ta bara med badkläder och ett glatt humör så blir er dag oförglömlig!

Klicka här för att hitta den spa-avdelning som passar ditt sällskap bäst!

 

Ta med tjejgänget på Vardagslyx med Spa 

Här får ni övernattning med frukost samt njuta av en trerättersmiddag, 50 min spabehandling, tillgång till bastu och en fantastisk miljö. Välj  att boka på Fågelbrohus eller KrusenbergHerrgård.

Tips på gruppaktivteter:

Boka till vår fantastiska Basturitual och vår härliga Happy feet där ni sitter tillsammans och får en härlig fotbehandling samtidigt som ni kan prata och ha en mysig stund tillsammans. Maila till respektive mailadress nedan för att göra en bokningsförfrågan.

fagelbrohus@sparadiset.se

krusenberg@sparadiset.se

Du kan även läsa om våra Spapaket på Krusenberg herrgård och Fågelbrohus under Erbjudanden.