Villkor & info

Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

Att handla i Sparadisets Webshop

När du lagt din beställning träffas avtal om köp mellan dig och Sparadiset och vi skickar en orderbekräftelse till den e-postadress du registrerat. Vi anger alltid alla priser inklusive moms. Ibland blir det fel och vi reserverar oss för felaktigheter i pris och leveranstid eller annan fakta. Skulle så ske förbehåller sig Sparadiset rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning. Du kan bara handla i Sparadisets webshop om du är myndig (fyllt 18 år). Sparadiset förbehåller sig rätten att neka en order. Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas.

Kortbetalning

Vi accepterar VISA och Mastercard

Våra kortbetalningar hanteras av DIBS payment services och de är licensierade för 3-D Secure (Verified by Visa och MasterCard SecureCode) och certifierade enligt PCI DSS. De följer bankernas krav på sekretess och säkerhetcertifieringar.

Återbetalningar

I de fall återbetalningar är aktuella så görs detta i första hand genom återinsättning på kontokort/ bankkonto eller till ett av dig angivet bankkonto. Återbetalningen sker inom några dagar från det att ärendet som orsakar återbetalningen är avslutat.

När får jag min leverans?

När du köper en hudvård eller skönhetsprodukt skickar vi dem samma dag om beställningsdagen är en vardag innan kl. 15:00. Beställer du efter kl 15:00 skickar vi din produkt dagen efter. 
Vi använder oss av PostNord Logistik när vi skickar din produkt och din produkt är dig tillhanda inom 4 arbetsdagar. Ofta går det fortare än så och du har den redan inom 1 dag.

När du förbetalar en behandling via vår webshop är det viktigt att du anger i vilket namn din bokning är gjord. Detta för att kunna spåra rätt betalare. Vid ditt besök vill vi att du tar med ett kvitto på din betalning. Det går bra att visa upp kvitto på telefonen. Kan du ej visa upp kvitto vid besöket gör vi en betalning på plats och sedan återbetalas det belopp som är dubbelt när vi hittat din betalning.

När du köper ett presentkort via vår webshop skickas det per post samma dag eller mailas till dig så snart vi får information om att köpet gått igenom. 

Fraktkostnad

Fraktfritt inom Sverige. Fraktkostnaden 0 kr när du köper presentkort.

Ångerrätt / Returer

Du har öppet köp i 20 dagar från det datum då vi levererade dina produkter (det datum du fick mail med leveransinformation). Under den perioden kan du helt kostnadsfritt skicka tillbaka produkterna och få en annan produkt eller dina pengar åter. Kontakta alltid Sparadiset innan retur så postar vi en retursedel till dig. 

Produkterna måste vara oöppnade och oanvända. Om produkterna är förstörda eller använda får du inte tillbaka pengarna. Produkterna ska vara i sin originalkartong. Samma sak gäller för presentkort. Endast köparen kan returnera ett presentkort. Använda/inlösta presentkort tas ej emot i retur.

Mottagaren är ansvarig för att kontrollera att leveransen och produkterna är oskadda i samband med mottagande av paketet. Vid eventuella problem med paket eller saknade varor så måste ett skriftligt meddelande skickas via e-post till webshop@sparadiset.se.

Vid godkänd reklamation/hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 7 dagar. Varan ska vara i oförändrat skick, dvs. oanvänd, ej förstörd eller skadad.  Returnera varan i sin ursprungliga produktkartong eller emballage. Varan ska vara komplett, vilket innebär att brutna förpackningar eller delar av varan inte accepteras som retur.

Sparadiset kommer att debitera kunden de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.

Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad.

Garanti

Sparadiset är auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärken. Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare och Sparadiset lämnar inga ytterligare garantier utöver de av tillverkaren specificerade. 
Känner du dig osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta oss innan användning så vi kan hjälpa dig. Samtliga produkter har en ingrediensbeskrivning. Observera att den för vissa märken ej är helt komplett då de har valt ett endast visa huvudingredienser t.ex.  Sparadiset tar ej ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov. Om du är osäker på vad produkten eller provet innehåller, kontakta Sparadiset innan användning/beställning.

Allergisk reaktion

Om du har du fått en allergisk reaktion av någon produkt du köpt hos Sparadiset vill vi att du kontaktar oss via mail webshop@sparadiset.se eller telefon 08-6540112 så gör vi allt vi kan för att råda dig till bättring.

Sekretess & säkerhet

I samband med registrering och beställning så uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, e-post, telefonnummer och personnummer.

Detta innebär att du godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

Enligt personuppgiftslagen (1998:2004) får ingen registrering av personuppgifter ske utan personens medgivande. När du klickar på beställ på vår webshop eller när du anmäler dig som kund hos Sparadiset godkänner du att vi lagrar de uppgifter vi behöver för att kunna fullfölja din beställning. 

Sjävklart är det bara Sparadiset som har tillgång till dina uppgifter och lämnar inte ut några uppgifter utan ditt godkännande, med undantag från rättsliga ärenden.

Sparadiset skickar inte spam eller skräppost. Som kund till oss kan du få e-post rörande din order, betalning eller annan kommunikation du initierat samt information, nyhetsbrev eller erbjudanden. Dessa kan du, om du vill, enkelt tacka nej till via en länk i mailet.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår