Ekologisk hårvård på Sparadiset

Ett ekologiskt schampo och balsam gör att du stiger in i duschen med rent samvete. Ingenting av det du spolar ut i havet förstör det på något sätt - det känns bra i hjärtat! Här finns ekologiskt schampoo, balsam och mask från DermOrganic,  som är från USA, med fantastiska egenskaper - det löddrar precis som hos frisören! Lyxigt ekologiskt från VOYA som ger näring till både hår och skalp och självklart det lakritsdoftande schampot och balsamet från Queen of Liquorice som även innehåller Tea Tree oil som lugnar en irriterad hårbotten. Snart kommer också C/o Gerds lyxiga ekologiska schampo in - det ser vi fram emot!

Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

Sortera:

 • DermOrganic Conditioner

  Pris: 269 kr

  350 ml DermOrganic är ett milt, säkert och organiskt balsam som är återfuktande och utredande och som återger styrka och spänst.

  Läs mer

 • DermOrganic Schampo

  Pris: 269 kr

  350 ml DermOrganic är ett milt, säkert och organiskt schampo som bearbetar håret från utsidan för att uppnå hälsa och vitalitet på insidan.

  Läs mer

 • Queen of licorice - Balsam

  Pris: 150 kr

  Mjukgörande balsam med lakrits, sheasmör, antiseptisk tea tree och uppfriskande pepparmynta.

  Läs mer

 • Queen of licorice - Shampoo

  Pris: 150 kr

  Fuktgivande volymschampo med lakrits, antiseptisk tea tree och uppfriskande pepparmynta.

  Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår