DermOrganic

DermOrganic är ett milt, säkert och organiskt schampo som bearbetar håret från utsidan för att uppnå hälsa och vitalitet på insidan. Det är ett återfuktande shampoo för torrt, färgat och livlöst hår som rengör och reparerar hårstrået varsamt. Produkterna är baserade på ett egenutvecklat system som är rik på lipider och emulgeringsegenskaper.

DermOrganics produkter är helt veganskt, det är tillverkade utan animaliska biprodukter och är heller inte testade på djur. De innehåller inga sulfater, glykoler, DEA, MEA, gluten eller färgämnen. Andra ämnen som utesluts helt är konstgjorda konserveringsmedel, salt, natriumklorid, parabener och konstgjorda förtjockningsmedel.

DermOrganics balsam är ett milt, säkert och organiskt balsam som är återfuktande och utredande och som återger styrka och spänst.

Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

Sortera:

 • DermOrganic Conditioner

  Pris: 269 kr

  350 ml DermOrganic är ett milt, säkert och organiskt balsam som är återfuktande och utredande och som återger styrka och spänst.

  Läs mer

 • DermOrganic Schampo

  Pris: 269 kr

  350 ml DermOrganic är ett milt, säkert och organiskt schampo som bearbetar håret från utsidan för att uppnå hälsa och vitalitet på insidan.

  Läs mer

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår