VOYA - Organic Beauty from the sea
VOYA är ett ekologiskt märke från Irland där huvudingrediensen i alla produkter är handplockade alger från Atlanten. Alla produkter är ekologiska och Voya är certifierade enligt Soil Association vilket innebär att varken natur, djur eller människor kommer till skada av produktionen eller produkterna.

När man skördar algerna tar man stor hänsyn till det marina livet, algerna plockas för hand och man är noggrann med att inte skada några rötter, dessutom skördar man inte på samma ställe två år i rad. Det tar ca 6 månader innan algerna är fullvuxna igen men VOYA väntar två år med gå tillbaka och skörda.

VOYA finns idag på flera lyxhotell runt om i världen, bland annat Waldorf Astoria i London, Four Seasons Hotel i Baku, Six Senses i Paris och Burj al Arab i Dubai för att nämna några. I norden finns VOYA på bland annat Farris Bad som är nordens största spa-anläggning och nu äntligen har VOYA kommit till Sverige där Sparadiset har fått förtroendet att arbeta med VOYA.

VOYA är ett märke där man blir lite lätt kär i produkterna på en gång – de är fantastiskt bra, de luktar gott och har väldigt fina förpackningar. Att allt är ekologiskt och bra för natur och miljö gör det nästan för bra för att vara sant.

Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

Sortera:

Det finns inga produkter i denna kategori.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår