VOYA - Organic Beauty from the sea - Ekologisk kroppsvård

VOYA - ett ekologiskt hudvårdsmärke från Irland dsom baseras på handplockade alger från Atlanten. Alla produkter är ekologiska och certifierade enligt Soil Association vilket innebär att varken natur, djur eller människor kommer till skada av produkterna eller produktionen. Vid skörd tar man stor hänsyn till det marina livet, alger handplockas för att inte skada rötter, det tar 6 månader innan algerna är fullvuxna igen, och man skördar aldrig på samma ställe två år i rad. Voya arbetar med de finaste ingredienserna och är generösa med innehållet vilket gör produkterna väldigt dryga.

VOYA finns på flera lyxhotell runt om i världen, bl.a. Waldorf Astoria i London, Four Seasons Hotel i Baku, Six Senses i Paris och Burj al Arab i Dubai för att nämna några. Man blir lite lätt kär i VOYAs produkter på en gång – de är fantastiskt bra, luktar gott och har väldigt fina förpackningar. Att allt är ekologiskt och bra för natur och miljö gör det nästan för bra för att vara sant!

Bokningsförfrågan

 
 
 
 
 

Sortera:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår