Stockholm Sparadiset Gamla Stan

Sparadiset Gamla Stan slår snart upp dörrarna! Under hösten och vintern har Hotell Gamla Stan genomgått en totalrenovering där nu allting är nytt. Och längst ned i huset hittade man en festlokal som just i detta nu håller på att omvandlas till ett Sparadis!

Vi hoppas på att vara igång till i början av mars 2019.

 

Redan nu är hotellet i full gång med många gäster som vill vakna och ha utsikt över Stockholms inlopp. Hotellet ligger på Skeppsbron 22, lika långt till Slussen som till Kungsträdgården och har en ljuvlig utsikt från många av rummen. Entrén är riktigt pampig med marmorgolv och kristallkronor och efter en liten promenad genom huset på tjocka mattor hittar du entrén till oss. Längst ned kommer Sparadiset Gamla Stan att husera! Här kommer vi erbjuda alla våra lyxpaket och SPA-behandlingar. Det kommer att finnas 3 behandlingsrum varav två av dem är duo-rum där ni kan få behandling sida vid sida.

Nu går bygget in i sluttampen och snart kommer vi att veta exakt när vi kan vara igång, självklart uppdaterar vi här i takt med att allt blir klart!