GDPR – Personuppgifter

Villkor för behandling av personuppgifter 
 
 
Vid bokning behöver Sparadiset alltid ditt namn samt telefonnummer för att kunna kontakta dig om något oförutsett händer. Sparadiset behöver även personnummer för att kunna skicka fakturor och för att säkerställa bokningens äkthet. När du som ny gäst registrerar dina uppgifter hos Sparadiset kan du själv välja om du vill ha nyhetsbrev och erbjudanden från Sparadiset via mail. (ca 1 per månad)
 
Har du inte besökt Sparadiset på tre år kommer du att raderas ur datasystemet. Du kan också kontakta Sparadiset för att radera dig från systemet tidigare. Du blir då anonym i systemet men uppgifterna finns kvar för att Sparadiset ska kunna se besöksstatistik. All besöksstatistik raderas permanent efter tre år. Om du önskar bli raderad permanent utan att din anonyma besöksstatistik sparas går det också bra. 
 
Sparadiset samarbetar med Get a newsletter i nyhetsutskick och deras villkor för hantering av personuppgifter hittar du på www.getanewsletter.com
När du handlar i Sparadisets webshop registreras dina uppgifter hos Klarna och deras villkor hittar du på www.klarna.se
Sparadiset Spakedjan Holding AB 556945-2229, ansvarar för att dina uppgifter som samlas i Sparadisets kundregister hanteras korrekt. 
Genom att registrera dig i Sparadisets kundregister godkänner du dessa villkor.
I enlighet med gällande dataskyddslagstiftning har du rätt att få tillgång till information om vilka personuppgifter Sparadiset behandlar om dig, rätt att begära rättelse av dina personuppgifter, samt rätt att begära att dina personuppgifter ska raderas